سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ثبت نام آزمون استخدامی بانک رفاه کارگران

تمام داوطلبانی که قصد ثبت نام در آزمون استخدامی بانک رفاه را داشته باشند، بایستی دارای تمام شرایط عمومی و برخی از شرایط اختصاصی باشند. به طور معمول شرایط مورد نیاز ثبت نام در متن اطلاعیه اعلام می شود و همچنین در ادامه می توانید شرایط ثبت نام را مطالعه نمایید.

شرایط عمومی ثبت نام آزمون استخدامی بانک رفاه کارگران 1404

  • داشتن تابعیت ایران
  • متعهد بودن به نظام جمهوری اسلامی ایران
  • اعتقاد به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان مطرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  • التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  • دارا بودن کارت پایان خدمت و یا داشتن کارت معافیت دائم غیرپزشکی حداکثر تا پایان مهلت ثبت نام
  • عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
  • عدم محرومیت از استخدام در ادارات و سازمان ها
  • عدم اشتهار به سوء رفتار، فساد اخلاقی و نداشتن محکومیت کیفری مؤثر
  • عدم اشتغال و نداشتن تعهد انجام خدمت در سایر سازمان های وابسته به دولت
  • برخورداری از سلامت کامل جسمانی و روانی

شرایط اختصاصی ثبت نام آزمون استخدامی بانک رفاه کارگران 1404

  • مدت خدمت نظام وظیفه برای آقایان تا سقف 2 سال و به نسبت مدت خدمت انجام شده، به حداکثر سن داوطلبان افزوده خواهد شد.
  • متقاضیانی که دارای سوابق ذی ربط در سازمان ها و شرکت های معتبر می باشند، متناسب با سابقه کاری پنج سال به حداکثر سن آنان اضافه خواهد شد.
  • داشتن حداقل معدل 14 تمام ضروری می باشد.
  • حداکثر سن برای داوطلبان کارشناسی 28 سال تا پایان بهمن ماه 1402 (متولدین 1374/12/01 به بعد) و داوطلبان کارشناسی ارشد 31 سال تا پایان بهمن ماه 1402 (متولدین 1371/12/01 به بعد)
  • تاریخ فراغت از تحصیل متقاضیان حداکثر تا پایان بهمن ماه 1402 باشد.
  • متقاضیان می بایست در زمان بارگذاری مدارک فارغ التحصیل شده باشند.
  • دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد پذیرش بانک رفاه هستند.
  • به ازای تاهل و داشتن فرزند یک سال به سقف محدوده سنی اضافه خواهد شد(تا سقف 5 فرزند و حداکثر 5 سال).
  • احراز بومی بودن داوطلبین استخدام به شرح یکی از موارد ذیل صورت خواهد پذیرفت:
    1. مطابق بودن شهر محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با استان مربوطه
    2. دارا بودن مدرک دیپلم داوطلب از استان مربوطه
    3. ارائه سند مالکیت ملک در استان مربوطه به نام داوطلب، پدر و مادر و یا همسر وی
    4. ارائه اجاره نامه دارای کد رهگیری در 5 سال گذشته به نام داوطلب، پدر، مادر و یا همسر
    5. دارا بودن سوابق بیمه تامین اجتماعی در استان مربوطه به مدت 3 سال یا بیشتر

 

 

منبع: نام نویسی آزمون استخدامی بانک رفاه کارگران


سایت انتخاب رشته کنکور دکتری

جهت انتخاب رشته آزمون دکترای تخصصی باید به کدام سایت مراجعه نمایم؟ آیا انتخاب رشته کنکور دکتری دانشگاه های سراسری و آزاد هر دو در یک سامانه صورت می پذیرد؟ در پاسخ به سوالات ذکر شده که ممکن است در ذهن بسیاری از شما عزیزان به وجود آمده باشد باید ابتدا بگوییم که بر خلاف ثبت نام کنکور دکتری که برای دانشگاه های سراسری و آزاد فقط در یک سامانه انجام می شد، انتخاب رشته این دو دانشگاه کاملا متفاوت از یکدیگر و در دو سایت متفاوت صورت می پذیرد. تمامی متقاضیان لازم است که که در مهلت تعیین شده نسبت به انتخاب رشته کنکور دکتری خود اقدام نمایند و پس انجام این کار منتظر اعلام نتایج نهایی باشند.

تمامی داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه خود مجاز به انتخاب رشته کنکور دکترا شده اند، بایستی جهت انجام انخاب رشته آزمون دکتری دانشگاه های سراسری به سایت سنجش و آموزش کشور به نشانی sanjesh.org که همان سایت ثبت نام کنکور دکتری می باشد، مراجعه نمایند. همچنین افرادی که علاقمند به تحصیل در مقطع دکترای تخصصی دانشگاه آزاد می باشند، لازم است که جهت امر انتخاب رشته این دانشگاه به سایت دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی azmoon.org مراجعه داشته باشند و چیدمان رشته های مد نظر خود را انجام دهند.

 

 

منبع: سایت انتخاب رشته آزمون دکتری


دفترچه انتخاب رشته کنکور دکتری

بسیاری از افرادی که ثبت نام کنکور دکتری را انجام داده اند، ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکترا را مطالعه کرده تا با آگاهی و بدون هیچ گونه اشتباهی فرآیند نام نویسی خود را پیش ببرند. انتخاب رشته نیز به دلیل اهمیت بسیار بالایی که در قبولی داوطلبان برای ورود به دانشگاه های سراسر کشور دارد، بهتر است که با آگاهی لازم انجام شود. از این رو داوطلبان موظف هستند که ابتدا دفترچه انتخاب رشته کنکور دکتری را مطالعه کنند و با توجه به محتویات مندرج در دفترچه، فرآیند انتخاب رشته خود را انجام دهند.

همانطور که انتخاب رشته آزمون دکترا دانشگاه های سراسری و آزاد در دو سایت مجزا صورت می پذیرد، دو دفترچه جدا نیز برای هر دو دانشگاه منتشر می شود. افرادی که قصد انتخاب رشته کنکور دکتری دانشگاه های سراسری (نوبت دوم، شبانه، پردیس خودگردان، پیام نور و غیرانتفاعی) را دارند، لازم است که جهت دانلود و مطالعه دفترچه به سایت سنجش و آموزش کشور مراجعه داشته باشند. همچنین داوطلبان برای دانلود دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری دانشگاه آزاد باید به سایت دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه نمایند.

 

 

منبع: دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری


هزینه انتخاب رشته کنکور دکتری

انتخاب رشته فرآیند بسیار مهم و پیچیده ای است که لازم است با آگاهی لازم و دریافت راهنمایی از افراد متخصص در این زمینه انجام شود. همانطور که افراد پیش از اقدام به نام نویسی کنکور دکتری، دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون دکتری را مطالعه می کنند لازم است که قبل از اقدام به انتخاب رشته دکترا نیز دفترچه آن را با دقت بالا مطالعه کرده تا از مراحل و هزینه انتخاب رشته اطلاع یابند. داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه خو.د مجاز به انتخاب رشته آزمون دکتری شده اند، لازم است که جهت انجام این امر مهم در موعد مقرر به سایت انتخاب رشته مراجعه داشته باشند و ثبت کد رشته های منتخبی خود را به انجام برسانند. توجه داشته باشید که امکان ویرایش و حذف واضافه کد رشته های منتخبی شما در سایت وجود دارد. از این رو بهتر است که در روزهای آغازین انتخاب رشته کنکور دکتری نسبت به انجام این امر مهم اقدام نمایید تا در صورت نیاز به ویرایش و حذف و اضافه، زمان کافی را در اختیار داشته باشید.

همانطور که می دانید سایت انتخاب رشته آزمون دکتری دانشگاه های سراسری، سایت سنجش و آموزش کشور می باشد که افراد جهت انتخاب رشته در این سایت ملزم به پرداخت هیچ هزینه ای نمی باشند. بر خلاف انتخاب رشته دکتری دانشگاه های سراسری، جهت انتخاب رشته آزمون دکتری داشگاه آزاد نیز لازم است که هزینه ای را واریز نمایید. تمامی متاضیانی که علاقمند به تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه ازاد می باشند باید قبل از انتخاب رشته در سایت دانشگاه ازاد اسلامی، کارت اعتباری خریداری کنند.

 

 

منبع: هزینه انتخاب رشته کنکور دکترای تخصصی


تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور دکتری

آیا شما هم جزو کسانی هستید که از انتخاب رشته آزمون دکتری جا مانده اید؟ آیا نگرانید که نمی توانید نسبت به ثبت کد رشته های انتخابی خود اقدام کنید تا آن ها را ویرایش نمایید؟ باید بگوییم که اصلا جای نگرانی نیست! پس از زمان برگزاری آزمون دکتری و اعلام نتایج اولیه، انتخاب رشته آغاز می شود. داوطلبانی که بر اساس کارنامه خود مجاز به کسب رتبه قبولی شده اند می توانند در موعدی که برای انجام این امر مهم تعیین شده است نسبت به انتخاب رشته آزمون دکترای تخصصی بپردازند. در برخی مواقع افراد به دلایل مختلفی نمی توانند در موعد معین این کار را انجام دهند. از این روبرای این دسته از متقاضیان، تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور دکتری در نظر گرفته می شود.

داوطلبان می توانند در زمان تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکترا نسبت به ویرایش یا حذف و اضافه کد رشته های انتخابی خود بپردازند.

تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور دکتری 1404

تمامی داوطلبانی که قصد ثبت نام کنکور دکتری را دارند باید ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکترا را با دقت بالا مطالعه کرده تا با تمامی مراحل شرکت در این آزمون آشنایی کامل یابند و سپس نام نویسی خود را انجام دهند. انتخاب رشته نیز از همین موضوع تبعیت می کند. همانطور که واقف هستید فرآیند انتخاب رشته کنکور دکترا دارای اهمیت بسیار زیادی است و باید با آگاهی لازم انجام شود. دفترچه انتخاب رشته کنکور دکتری دانشگاه های سراسری توسط سایت سنجش و آموزش کشور در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. افراد می توانند با مراجعه به این سایت ابتدا دفترچه را مطالعه نمایند و انتخاب رشته خود را انجام دهند.

 

 

منبع: تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکترای تخصصی